Reklam
Reklam
AKÇAKOCA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

AKÇAKOCA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

08 Şubat 2024 - 15:30 - Güncelleme: 08 Şubat 2024 - 18:27

Akçakoca'da merakla beklenen AK Partiden Akçakoca Belediye Başkan Aday Adayı kim olacak sorusu netleşti. AK Parti'nin, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Düzce'nin Akçakoca ilçesi belediye başkan adayı açıklandı. Osman Cumur Akçakoca AK Parti Belediye başkan adaylığı netleşti. 

21.01.1973 yılında Akçakoca'da doğdum. İlkokul ortaokul ve lise tahsilimi Akçakoca'da tamamladıktan sonra, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler fakültesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldum. Vatani görevimi Samsun 'da tamamladıktan sonra Enerji, İnşaat ve Turizm sektöründe iş hayatına atıldım. kuruluşun ilk yıllarında sadece firmanın ana işi olan enerji (şehir şebekeleri ve enerji nakil hatları) alanında faaliyet gösterilmiş ve akabinde inşaat taahhüt ile birlikte inşaat alanına girilmiş, firma son yıllarda enerji sektöründeki yatırımların devlet tarafından ön plana çıkartılması dolayısı ile yoğunluğunu tekrar enerji sektörüne vermiştir.

Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatında kuruluşundan bu yana çeşitli görevlerde bulundum ve en son Ak Parti Akçakoca ilçe yönetiminde Teşkilat Başkanlığı görevini üstlendim. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için parti tüzüğü gereği görevimden istifa ettim.

Evli, Nehir ve Burhan Ömer isimli iki çocuk babasıyım.

Bu haber 1422 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu