Reklam
Reklam
"BASIN VAKFI"- "ANALİZ MEDYA" VE "SABAH...

"BASIN VAKFI"- "ANALİZ MEDYA" VE "SABAH GAZETESİ "VALİLİKTE

08 Şubat 2024 - 14:41 - Güncelleme: 09 Şubat 2024 - 11:26

Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erol Tayhan, Analiz Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Albayrakoğlu ve Sabah Gazetesi Düzce Muhabiri Enes Güneş Düzce Valisi Selçuk Aslan tarafından makamda kabul edildi. Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erol Tayhan tarafından  Vali Aslan’a  daha önce yıllar önce Konuralp’teki kazılarda  bulunan Tcyhe Heykeli’nin minyatürünü  takdim etti.

    

Düzce Valisi Selçuk Aslan, bünyesinde gazete, tv ve film şirketi barındıran Analiz Medya çalışanlarını ve Sabah Gazetesi Düzce Muhabirini  makamda kabul ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Düzce Temsilcisi, Analiz Tv Genel Yayın Yönetmeni Program Yapımcısı Erol Tayhan,  Analiz Medya ve MSA  Film Post Protuction Reklamcılık Sanayi Tic.Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Albayrakoğlu ile Sabah Gazetesi Düzce Muhabiri Enes Güneş’i makamda kabul etti.

Medyanın görev ve sorumluluklarının yanı sıra yazılı ve görsel yerel medyanın ilkeli yayın politikasının güvenirlilikteki etkisinin halkta bulduğu karşılıklı güven ve istikrarın halk arasında yarattığı güvenin medyaya olan güveni artıracağı görüşünün konuşulduğu görüşme sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

  Editör: E. TAYHAN

Bu haber 857 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı gerçekleştirildi
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri Arasındaki Parkurda Rafting Etkinliği Düzenlendi
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve...