Reklam
Reklam
AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ’IN 10 KASIM...

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKAN YANMAZ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

10 Kasım 2022 - 10:51

Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kurtuluş Savaşımızın Önderi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84.cü yılında, milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.
Tüm dünyanın takdirini kazanmış istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal, başkomutan olarak elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını koruma, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme ve devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm cihana ilan etmiştir.
10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşımanın önemini hatırladığımız gündür.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye ifade etti.

Bu haber 785 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”