Reklam
Reklam
Akçakoca Sempozyumu İçin Son Hazırlıklar Tamamlandı

Akçakoca Sempozyumu İçin Son Hazırlıklar Tamamlandı

12 Nisan 2025 - 13:55

18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Akçakoca Sempozyumu” öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kaymakam Deniz Pişkin, sempozyum hazırlıklarını son kez gözden geçirmek üzere Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve paydaş kurum temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, sempozyumun genel akışı, katılımcı kurumlar ve teknik detaylar ele alınırken, ilçenin tarihî ve kültürel değerlerinin ön plana çıkarılacağı etkinliğe yönelik tüm çalışmaların planlandığı gibi ilerlediği belirtildi.

Kaymakam Pişkin, sempozyumun Akçakoca’nın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Bu önemli etkinliğe tüm meslek odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, siyasi partilerimizin ve değerli vatandaşlarımızın katılımı oldukça kıymetli. Hep birlikte ilçemizin kültürel mirasına sahip çıkmalı ve bu tür organizasyonlara destek vermeliyiz," ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak ise sempozyumun ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacağını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

6 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Bu haber 1829 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Turizm Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Akçakoca Turizm Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni...
Bilim Kafe’de Fındığın Gücü Ele Alındı
Bilim Kafe’de Fındığın Gücü Ele Alındı