Reklam
Reklam
BAŞKAN ÖZLÜ ANNELER GÜNÜNÜ KARANFİL İLE KUTLADI

BAŞKAN ÖZLÜ ANNELER GÜNÜNÜ KARANFİL İLE KUTLADI

08 Mayıs 2022 - 16:18

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü anneler günü nedeniyle Millet Bahçesi ve İstanbul Caddesini ziyaret ederek anneler gününü kutladı. "Annelerimize sevgi ve saygı göstermek en büyük sorumluluğumuz" diyen Başkan Özlü, annelere çiçek hediye etti. 

Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan anneler günü nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü beraberinde Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, Kadın meclisi ve Gençlik Meclisi ile birlikte şehir turu atarak anneler gününü kutladı. İstanbul Caddesi ve Millet Bahçesini de ziyaret eden Başkan Özlü ve beraberindekiler kadınlara karanfil hediye ederek bu özel günlerini kutladı.

 
"DEĞERLERİ PAHA BİÇİLEMEZ"

Hediye takdiminin ardından tüm anneler için bir mesaj veren Başkan Özlü; " Sabrı ve şefkati ile kendilerini evlatlarına ayıran tüm annelerimizin anneler gününü kutlamak için bugün Kent Konseyi Meclisimiz ile birlikte annelerimiz ile buluştuk. Yaşamımızın her anında çok büyük emekleri olan, bizleri bu günlere getiren annelerimizin hakkını ödememiz mümkün değil. Onlar için en güzel hediye sevgi ve saygı göstererek yalnız olmadıklarını göstermek. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, ahirete intikal eden tüm annelerimizi saygı ve minnetler anıyor, hayatta olanlara ise sağlıklı bir yaşam diliyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haber 527 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...