Reklam
Reklam
KIROĞLU’NA HAVAALANINDA COŞKULU KARŞILAMA

KIROĞLU’NA HAVAALANINDA COŞKULU KARŞILAMA

08 Mayıs 2022 - 16:19

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Milli Karateci Sabri Kıroğlu, Brezilya’da düzenlenen İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarının ardından yurda döndü. Olimpiyatlarda ikincilik madalyası elde eden takım halinde de şampiyon olarak  tüm Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Kıroğlu’nu eşi ve Spor Akademisi yetkilileri karşıladı.


Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Karateci Sabri Kıroğlu, Brezilya’da düzenlenen 24. Deaflympics İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarını başarı ile tamamlayarak yurda döndü. Ferdi Kata'da gümüş madalya takım katada ise altın madalyayı ülkemize kazandıran Kıroğlu geçtiğimiz gece İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına indi. Sporcu kafilesi ile birlikte gelen Kıroğlu’nu eşi Öznur Kıroğlu, ailesi, eski sporcuları ile birlikte Düzce Belediyesi Spor Akademisi yöneticileri  havalimanında karşıladı.

“ÜLKEMİ VE MEMLEKETİMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİME İNANIYORUM”
Duygu yoğunluğu ve coşku dolu anların yaşandığı karşılamanın ardından konuşan Kıroğlu, “Yoğun duygular içerisindeyim. Mutluluğumu kelimelerle ifade etmem şu an için mümkün değil. Ülkemi ve memleketimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarımın yanına Olimpiyat ikinciliğini de eklemiş olmaktan ötürü mutlu ve gururluyum. Bu başarıları sürekli hale getirmek ve en yukarıda tutabilmek adına çalışmalarımı var gücümle sürdüreceğim. Bana inanan ve güvenen başta Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’ye, Spor Akademimizin Başkanı Sayın Muzaffer Leblebici’ye ve Spor Akademisi yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 640 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda...
 Fındıkta Görülen Hastalıklar ve Mücadele Yöntemleri konulu toplantı gerçekleştirildi
Fındıkta Görülen Hastalıklar ve Mücadele Yöntemleri konulu...