Reklam
Reklam
BAŞKAN YANMAZ BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN YANMAZ BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

09 Ocak 2022 - 13:15

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını, basın mensuplarına ile birlikte verdiği kahvaltıyla kutladı.

 Başkan Yanmaz “Seçildiğim günden itibaren Akçakoca’da tüm sivil toplum kuruluşlarıyla ve toplumun tüm kesimleriyle iyi bir iletişim kurma gayreti içerisine girdim. Bu çerçevede cemiyetimiz başta olmak üzere tüm basın kuruluşlarımızla da çok şükür gayet sağlıklı iletişim kanalları oluşturduğumuza inanıyorum. Elbette basınımızdaki değerli arkadaşlarımızın ağabeylerimizin de bu güzel ilişkililerin kurulmasında büyük emeği olduğunu ifade etmek isterim. Şüphesiz gazeteci arkadaşlarımız yeri geldiğinde halk adına bizleri eleştirmeli, eksiklerimizi söylemeli, diğer taraftan da yapılan çalışmaları kamuoyuna doğru bir şekilde aktarmalı. Bu bakımdan Akçakoca’da  memnuniyetle ifade etmek isterim ki yerel basınımız vazifesini yerine getiriyor.Basın yayın organlarında çalışan tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi. ” 

 Başkan Yanmaz kahvaltıdan sonra basın mensupları ile sohbet etti. Yanmaz " Çevre ve Şehirçilik Spor Bakanlığına, MHP Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaza, Ak Parti İl başkanı Mustafa Keskine.MHP İl Başkanı İlhami Çaboğluna Düzce Millet vekillerine teşekkür ederim. Akçakocaya Dünya bankasından 500 milyon euroluk fondan 12,5 milyon euro ayrıldığını bu fon ile 2022 yılı sonuna kadar, Akçakocaya proje kazandırılacağını sözlerine ekledi. "

Bu haber 867 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”