Reklam
Reklam
BAŞKAN YANMAZ’I YALNIZ BIRAKMADILAR YANMAZ VE EKİBİ SAHAYA...

BAŞKAN YANMAZ'I YALNIZ BIRAKMADILAR YANMAZ VE EKİBİ SAHAYA İNİYOR DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

22 Şubat 2024 - 13:06 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 12:04

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ayağından ameliyat olduktan sonra dinlenmesi gerektiği halde seçmenleriyle bir araya gelmek için çalışmalara başlama kararı aldı.

Akçakoca Devlet Hastanesinde geçirdiği operasyon sonrası başkan Yanmaz’ı yalnız bırakmayan ekibi, Yanmaz’ın taburcu olması ile birlikte çalışmalara daha güçlü döneceklerini ifade ettiler.

Talihsiz bir kaza geçirerek ayağından operasyon geçiren belediye başkanı Okan Yanmaz’ı ilk anından itibaren ekibi hemşehrileri yalnız bırakmadı.

Başkan Yanmaz’ın hastanede ziyaret eden vatandaşlar, adeta akın ettiler. Yanmaz'a geçmiş olsun ziyaretleri adeta bir izdihama dönüşürken vatandaşlar Yanmaz'a yanında olma ve destek sözü verdiler.

Başkan Yanmaz'ın gözünü açar açmaz hastanedeki odasından ekibini sürekli yönlendirdiği, tedavi gördüğü sürede hizmetlerin ve çalışmaların aksamaması adına ekibi ile sürekli irtibat halinde kalmaya devam ettiği görülüyor.

Başkan Yanmaz’ın çalışma arkadaşları ise çalışmalara aralıksız devam ediyorlar. Hem Yanmaz'ın isteği ve hem de kendi inisiyatifleri ile Akçakoca’da çalışmaların sekteye uğramaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığı ifade ettiler.

Başkan Yanmaz ise hastanede ziyaretine gelen çalışma arkadaşlarına bu özverili davranışları için teşekkür ederken Akçakoca halkına çalışmaların 7 gün 24 saat ara verilmeden devam edildiğini dile getirdi.

En kısa zamanda ekibiyle beraber kaldığı yerden çalışmalara devam edeceğini kaydeden başkan Yanmaz, en kısa süre içinde ve daha güçlü bir şekilde halkın arasında olacağını belirtti.

Bu haber 333 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım Gezisi yoğun katılımla gerçekleşti.
Aktaş Şelalesi Yürüyüş Parkuru ve Eko-Turizm Alanı Tanıtım...
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde Bulunan Aktaş Şelalesi Eko-Turizm Alanı ve Doğa Yürüyüş Parkuruna Tanıtım Gezisi Düzenlendi.
Turizm Haftası Kutlamaları Kapsamında Akçakoca İlçemizde...