Reklam
Reklam
Başkan Yanmaz Milletvekili Ayşe Keşir’e mahmuzlar hakkında...

Başkan Yanmaz Milletvekili Ayşe Keşir'e mahmuzlar hakkında bilgiler verdi

11 Haziran 2022 - 17:00

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca ilçesinde incelemelerde bulundu.
İncelemelerin  ardından Keşir, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile sahilde yapılan mahmuzları yerinde inceledi.
Başkan Yanmaz incelemeler sırasında Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e yapımı devam eden mahmuzlar hakkında bilgiler verdi. 
Yanmaz,Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e yapılan dalgakıranların Batı Karadeniz’in İncisi Akçakoca’nın yaz sezenunu en az 2 ay daha uzatacağını ve Ankara, Düzce, Bolu’dan gelenler çocuklarını ve kendilerini emniyette tutacakları bir alan olacak.Sizde biliyorsunuz ki Akçakoca’da Ağustos ayında çok poyraz oluyor.Dolayısıyla dalga nedeni ile denize girme sezonu kısa sürüyor. Desteklerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Dalgakıranlar hakkında Genel Başkan Keşir’e bilgiler veren Başkan Yanmaz, mevcut kullanılan liman İçin daha önce Çevre Şehirçilik ve İklim değişikliği Bakanı Sayın  Murat Kurum’un konuya konuyla ilgilendiğini , projesinin de hazır olduğunu ifade ederek ; Limanın Akçakoca için önemli olduğunu ve Akçakoca’da çok balık çıktığını ancak balıkçılıktan ekonomik olarak faydalanamadıklarını belirtti. Mevcut  Liman içerisinde 30-40 metrelik gırgırlar girdiğini limanın yetersiz kaldığını ifade ederek limana girmek isteyen diğer balıkçıların da başka limanlara gittiğini, Düzce’nin denize açılan tek kapısı Akçakoca için bu proje çok önemli olduğunu ifade etti.
Ak Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir  konu ile ilgileneceklerini belirtti
Programa Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak program fotoğraf çekimi ile son bulurken Başkan Yanmaz, desteklerinden ötürü Ak Parti Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’e Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı ve yönetim kurulu desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bu haber 768 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...