Reklam
Reklam
Bu yıl 26.sı Düzenlenecek Olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm...

Bu yıl 26.sı Düzenlenecek Olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT'e Katılım Toplantısı Gerçekleştirildi...

27 Ocak 2023 - 11:38

Yerli ve Yabancı binlerce turizm profesyonellerinin bir araya geldiği, dünyanın en büyük 5 fuarından biri olan ve turizm sektörünün en önemli kapısı durumundaki ‘’Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’’ 08-11 Şubat 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 26. kez düzenlenecektir.

Bu kapsamında Sayın Valimiz Cevdet ATAY başkanlığında Valilik Toplantı salonunda 23.01.2023 tarihinde EMİTT fuarı toplantısı gerçekleştirilmiştir.

3.jpg

Toplantıya Düzce Belediyesi, Akçakoca Kaymakamlığı, Cumayeri Kaymakamlığı, Çilimli Kaymakamlığı, Gölyaka Kaymakamlığı, Gümüşova Kaymakamlığı, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Yığılca Kaymakamlığı, Cumayeri Belediyesi, Çilimli Belediyesi, Gölyaka Belediyesi, Gümüşova Belediyesi, Kaynaşlı Belediyesi, Akçakoca Belediyesi, Yığılca Belediyesi, İl Özel Genel İdaresi, KOSGEB, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü , Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Düzce Ticaret Odası, Akçakoca Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Kurulu ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) davet edilmiştir.

26’ıncısı düzenlenecek olan EMİTT fuarına, Valilik çatısı altında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda ilgili tüm paydaşların desteğiyle katılım sağlanmasına karar verilmiştir.

4.jpg

Bu haber 510 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...