Reklam
Reklam
CHP DÜZCE MİLLETVEKILI ADAY ADAYI AZADE AY DÜZCE DE ZİYARETLERDE...

CHP DÜZCE MİLLETVEKILI ADAY ADAYI AZADE AY DÜZCE DE ZİYARETLERDE BULUNDU

27 Ocak 2023 - 11:44

CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay, Düzce Atatürkçü Düşünce Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Aday adayı Azade Ay’a, CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ve İl Başkan Yardımcısı Nart Altan’da eşlik etti.

CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gününün tamamına yakınını ziyaretlere ayıran Azade Ay, Düzce Atatürkçü Düşünce Derneği ve Düzce Mali Müşavirler Odasına ziyaretler gerçekleştirdi.

CUMHURİYETİN KURULUŞ FELSEFESİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ!

Azade Ay:’’ Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine sahip çıkmamız gerekiyor. Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.’’ İfadelerini kullandı.

Düzce Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yılmaz Atay ise kendilerini ziyaret eden ilk aday adayının Avukat Azade Ay olduğunu belirtti. Atay:’’ Azade Ay, çağdaş, Atatürkçü ve çok çalışkan bir kadın. Azade Ay’ın aday adayı olması bizi heyecanlandırıyor.’’ şeklinde konuştu.

DÜZCE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA ZİYARET

CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay, günün diğer bölümünde Düzce Mali Müşavirler Odası başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Düzce CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İl başkan yardımcısı Nart Altan ve partililer de vekil adayına eşlik etti. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette ülke sorunları konuşularak çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuldu. Azade Ay ve parti yönetimi, oda yönetiminin misafirperver karşılamasından sonra derece memnun ayrıldı.

 

 

 

Bu haber 1154 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...