Reklam
Reklam
CHP Akçakoca ilçe Başkanlığı Cumhuriyet Balosu Düzenledi

CHP Akçakoca ilçe Başkanlığı Cumhuriyet Balosu Düzenledi

Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıl Dönümü için CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi.

28 Ekim 2023 - 13:20

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe örgütü tarafından düzenlenen 100. yıl Cumhuriyet Balosu’na çok sayıda davetli katılırken, farklı siyasi partilerin ilçe başkanları da bu anlamlı geceye katılarak birer konuşma yaptı.

CHP Akçakoca ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen 100. yıl Cumhuriyet Balosu, saat 19.00’da Arsima düğün salonunda başladı.

CHP’nin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye ağırlıklı olarak CHP’liler katılırken, Ak Parti ve Saadet Partisi ilçe yöneticileri de bu gecede yer aldı.

Akçakoca’da çok sayıda STK temsilcisi davetli olarak geceye iştirak ederken, CHP’nin il başkanı Özcan Dağıstanlı ve il yöneticilerinin yanı sıra, CHP Edirne eski milletvekili Okan Gaytancıoğlu da gecede hazır olan isimlerdi.

Yemekli gecede kürsüye davet edilen konuklar gecenin anlamı ve 100. yıldönümünde Cumhuriyet’in önemi üzerine konuşmalar yaptılar. Kürsüye çağrılan ilk isim olan Akçakoca İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Ünlü’nün dokunaklı konuşması dikkatle dinlenirken, konuşmanın sonunda komutan Ünlü bol bol alkışlandı.

CHP il ve ilçe başkanlarının yanı sıra kürsüye çıkan Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen ve Saadet Partisi Özkan Atıcı da birer konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından yapılan yemek servisiyle devam eden Cumhuriyet Balosu, zaman zaman oynanan danslar ve oyun havalarıyla devam etti.

 

 

 

Bu haber 986 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
4-10 MAYIS TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
4-10 MAYIS TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
“Torymus Sinensis” iş başında.
“Torymus Sinensis” iş başında.