Reklam
Reklam
CUMHUR İTTİFAKI BAŞKANLARI SAHA DA SEÇİM STARTINI...

CUMHUR İTTİFAKI BAŞKANLARI SAHA DA SEÇİM STARTINI AKÇAKOCA’DAN BAŞLATTILAR

20 Mayıs 2023 - 16:07

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede hareket eden Cumhur İttifakı heyeti, Düzce’nin en büyük ilçesi Akçakoca’da vatandaşlarla biraraya geldi.

Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi il başkanları, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oluşturdukları güç birliğini sahaya yansıtmak ve Cumhur İttifakının Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Beraberlerinde 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den Düzce Milletvekili seçilen Ercan Öztürk, Demokratik Sol Parti (DSP) ve Vatan Partisi İl Başkanlarının yanı sıra Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Cumhur İttifakının ilçe belediye başkanları, 28 Mayıs’taki kinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan için Akçakocalılardan destek istedi.

Akçakoca Merkez Camiinde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Cumhur İttifakı heyeti, 14 Mayıs süreci ve 28 Mayıs seçimlerine giden süreci vatandaşlara en ince ayrıntısına kadar anlatarak, lider ülke Türkiye olgusuyla hareket edecek kadroların Cumhur İttifakı çatısı altında olduğunu paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin geldiği noktada yaptıkları, yapmak için gösterdiği mücadeleye Akçakocalıların da destek olmasını isteyen heyet, Türkiye’nin her kesimiyle 29 Mayıs itibariyle Türkiye Yüzyılına emin adımlarla yürüyeceğini de paylaştı.
ÖZTÜRK; “HERKESİN İRADESİNE SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”
Akçakoca ziyareti esnasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinn ikinci tur çalışmalarını değerlendiren AK Parti Düzce Mlletvekili Ercan Öztürk, “Bugün Akçakoca ilçemizde Cumhur İttifakımızın il başkanlarıyla birlikteyiz. Üç açılışa katıldık hem de vatandaşlarımızla hasbihal ettik. 14 Mayıs’ta bir seçim yaşadık. İkinci tura 28 Mayıs’a kaldı. Biz herkesin iradesine sahip çıkmasını ve sandıkta bu iradesini sonuna kadar kullanmasını talep ediyoruz” dedi.

CABOĞLU; “MACERA ARAMAMAMIZ LAZIM”
Cumhur İttifakı paydaşları olarak sahada çalışma içerisinde olduklarını dile getiren MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, ise “14 Mayıs’ta bir seçim atlattık. Halkın iradesi sandığa yansımış durumda. Akçakoca halkından Cumhur İttifakının meclisteki sandalye sayısını dikkate almalarını rica ediyoruz. Ülkemizi, milletimizi sıkıntıya sokmamamız, macera aramamamız lazım. TBMM’deki sandalye sayısı ile önümüzdeki dönemi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın idare etmesine yönelik görüş ortaya çıkmıştır” diye konuştu.
ŞENGÜLOĞLU;  “VATANDAŞLARIMIZ İRADELERİNİ SANDIĞA YANSITSINLAR”
Akçakoca ziyaretine dair görüşlerini paylaşan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Cumhur İttifakı partileri MHP, Yeniden Refah, BBP’nin yanı sıra DSP ve Vatan Partisi İl Başkanları ile birlikte Akçakoca’ya geldiklerini dile getirerek, “Akçakoca da hem esnafımızı ziyaret ettik hem de vatandaşlarımızla hasbihal ettik.  Vatandaşlarımızdan, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. Teveccüh oldukça yüksek. Vatandaşlarımıza çağrımız sandığa gitsinler ve iradelerini sandığa yansıtsınlar” ifadelerinde bulundu.

Cumhur İttifakı heyetinin Akçakoca programı, pazaryeri gezisi ile devam etti.

Bir 3 kişi görseli olabilir

 

Bu haber 1102 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...