Reklam
Reklam
Düzce’de 2023 yılı üretim ve standardizasyon tatbikatı...

Düzce’de 2023 yılı üretim ve standardizasyon tatbikatı yapıldı

20 Mayıs 2023 - 16:11

Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan, İşletme ve Pazarlama mühendisleri, Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlüklerinin İşletme Müdür Yardımcıları, Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları ile Topukyaylası Orman İşletme Şefliği üretim işlerinde çalışan kooperatiflerin katılımıyla, üretim çalışmalarını ve iş güvenliği konularını içeren eğitim tatbikatı Düzce Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Topukyaylası Orman İşletme Şefliğinde yapıldı.

İki aşamalı olarak düzenlenen eğitimin birinci kısmında Topukyaylası Orman İşletme Şefliği 35 nolu bölmesinde, doğru ağaç kesme teknikleri, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre uyulması gereken hususlar, yürürlükte bulunan standardizasyon esaslarına göre ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği ile ilgili bilgiler katılımcılara uygulamalı olarak gösterildi. Uygulamada karşılaşılan sorunların katılımcılar tarafından dile getirilip karşılıklı olarak değerlendirilmesinin ardından eğitimin birinci kısmı tamamlandı.

Öğleden sonra Düzorman Deposunda devam eden eğitimin ikinci kısmında üretimde görevli tüm şef ve memurlara standardizasyon, ölçüm ve tasnif işlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı. 2023 yılında belirlenen programların iş termin planında yer alan takvime uygun olarak gerçekleştirilmesi için tüm tedbirlerin bir an önce alınması ve uygulamaya geçilmesine dikkat çekilerek kazasız bir yıl geçirilmesi temennisi ardından eğitim sona erdi.

Bu haber 577 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”