Reklam
Reklam
Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri...

Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Açık Kampüse Konuk Oldu

29 Aralık 2022 - 10:56

Üniversite-şehir bütünleşmesini ve halkın Düzce Üniversitesi’ni daha yakından tanımasını sağlamak amacıyla her ayın son Çarşamba günü düzenlenen "Açık Kampüs" uygulamasına bu ay, Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri konuk oldu.

Okul Müdürü Seyfettin Demirer, konuk öğretmenler ve 50 öğrenciden oluşan Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi misafir grubu, program kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Düzce Üniversitesi’nin çeşitli birimlerini ziyaret etti.

Fakültelerin ve Meslek Yüksekokullarının bölümleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, laboratuvarları, sosyal ve kültürel etkinlikleri başarıları ve kampüs hayatı hakkında konuk öğrencileri bilgilendiren Düzce Üniversitesi yetkilileri, öğrencilerin merak ettikleri tüm konulara açıklık getirdi.

Program; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç’in, konuk öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etmesi ve Genel Sekreter Nihat Yıldız’ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. Düzce Üniversitesi gönüllüsü olan konuk öğretmen ve öğrenciler, kendilerine gösterilen yakın ilgi için teşekkürlerini iletti.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 1137 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda...