Reklam
Reklam
Düzce Üniversitesi Öğrencileri Müzik Durağı Konserleri ile...

Düzce Üniversitesi Öğrencileri Müzik Durağı Konserleri ile İlkbahara Merhaba Dedi

29 Mart 2022 - 18:41

Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği “Müzik Durağı Konserleri” ile Düzce Üniversitesi öğrencileri ilkbahara merhaba dedi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü ile öğrencilerin katıldığı programda, Grup Kayıp Nesil solisti Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Mervan Çil, Türk rock müziğinin birbirinden değerli eserlerini seslendirdi.

Düzce Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde Mervan Çil, başarılı sahne performansıyla öğrencilere, vize sınavları öncesinde keyifli ve eğlenceli bir ilkbahar günü yaşattı.

Konsere, Düzce Üniversitesi ile Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi” iş birliği protokolü kapsamında Özel Eğitim Meslek Okulu ve Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler de katılarak gönüllerince eğlendi.

Konserin sonunda Mervan Çil’e Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 910 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...