Reklam
Reklam
Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi Projesi Türkiye’ye Örnek...

Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi Projesi Türkiye’ye Örnek Oluyor

29 Mart 2022 - 18:34

Düzce Üniversitesi; Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı “Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi” iş birliği protokolü kapsamında, özel gereksinimli öğrencileri Konuralp Yerleşkesi’nde konuk etmeyi sürdürerek ülkemize örnek oluyor.

Proje ile ülkemizde bir ilki hayata geçiren Düzce Üniversitesi, Düzce il merkezinde bulunan Özel Eğitim Meslek Okulu, Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini konuk ederek üniversite deneyimi yaşamalarına olanak sağlıyor.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Akemoğlu’nun koordinatörlüğündeki proje çerçevesinde Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencilerinin karşıladığı konuk öğrenciler ilk olarak Eğitim Fakültesi daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi’ni ziyaret etti. Fen Edebiyat Fakültesi’nde; Biyoloji, Kimya, Fizik ve Arkeo-Antropoloji Laboratuvarları’nı ziyaret eden konuk öğrenciler, Karavana Mutfağı’nda yemek yedi. Son olarak Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda organize ettiği Müzik Durağı Konseri’ne katılan öğrenciler, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Etkinlik ile üniversite hayallerini gerçeğe dönüştüren özel öğrenciler, kampüs yaşamının tüm güzelliklerini Düzce Üniversitesi’nde yaşayarak hayatlarına güzel hatıralar ekledi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 603 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...