Reklam
Reklam
Gölyaka’da hibe destekli iş makinası kredisi

Gölyaka’da hibe destekli iş makinası kredisi

28 Mayıs 2022 - 11:32

Bolu Orman Bölge Müdürlüğünün 2022 ORKÖY Kooperatif Kredilerinden faydalanan, Düzce İli Gölyaka İşletme Müdürlüğünde faaliyet gösteren  SS.Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Bolu Orman Bölge Müdürlüğünden aldığı ORKÖY kredisi ile iş makinasına sahip oldu.

SS.Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ORKÖY kredisi talebi Orman Genel Müdürlüğünce kabul edildi. 2022 ORKÖY Kooperatif kredileri programına alındı. Hazırlanan proje kapsamında %20'si hibe olmak üzere 670.000 TL kredi kullanılarak Hidromek marka iş makinası alımı yapıldı. Kredi faizsiz olarak altı yılda taksitle ödenecek.

27.05.2022 tarihinde Kavakbıçkı Köyünde ORKÖY kredisi ile alınan iş makinesinin anahtar teslim töreni yapıldı. S.S Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen törene Bolu orman Bölge Müdürü Mahmut ŞENTÜRK, ORKÖY Şube Müdürü Özkan YAVUZ, Gölyaka İşletme Müdürü Hülya BİRTÜRK, İşletme Müdürlüğü personeli, Kavakbıçkı Köyü halkı katıldı. Cuma Namazına müteakip okunan kuran ve dualarının ardından alınan iş makinası için kurban kesildi.

Orman Bölge Müdürü Mahmut ŞENTÜRK yaptığı konuşmada kurum olarak orman köylüsünü her zaman desteklediklerini, üretim iş gücü kapasitelerini artırmaları için orman köylüsüne ve kooperatiflere bundan sonrada da destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

Bu haber 5499 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...