Reklam
Reklam
İHSAN ÇETİN’İ EBEDİYETE UĞURLADIK, ACIMIZ BÜYÜK!

İHSAN ÇETİN’İ EBEDİYETE UĞURLADIK, ACIMIZ BÜYÜK!

Cenazede Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu.Siyasiler ve gazeteciler de cenazede yer aldı.

13 Temmuz 2022 - 21:41

Cenazede Düzcespor Yönetim  Kurulu Başkan Kapoğlu başta olmak üzere tam kadro cenazedeydi.

Düzcespor eski başkanlarından,  spor medyasının duayen isimlerinden İhsan Çetin bu sabah hayatını kaybetti. Düzcespor sevdalısı, spor yazarı Çetin,  bugün (13. Temmuz. 2022.Çarşamba) Aziziye Mahallesi'nde son yolculuğuna Düzcespor atkısı ve bayrağı ile  uğurlandı.

Cenazeye spor ve siyaset dünyası ile Çetin'in çok sayıda seveni katıldı. Düzcespor Kulübü eski başkanlarından,  spor medyasının duayen isimlerinden İhsan Çetin bu sabah vefat etti.  Düzcespor sevdalısı Çetin,  bugün Aziziye Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Aziziye Mahalle mezarlığında son yolculuğuna Düzcespor atkısı ve bayrağı ile  uğurlandı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 30 haziran tarihinden  bu yana tedavi gören, Düzcespor eski başkanlarından, spor yazarı İhsan Çetin sabaha karşı vefat etti.

Gazeteci, matbaacı, Spor Yazarı İhsan Çetin'in cenaze törenine,  MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, ,Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu,  CHP İl Başkanı Semih Cemşit, MHP il Başkanı İlhami Caboğlu, Ak  Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu,  İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, AFAD müdürü Ali Kartal, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleri çok sayıda gazeteci, Spor camiası, kulüp başkanları  ve temsilcileri ile çok sayıda seveni katıldı.

Editör: E. TAYHAN

Bu haber 1915 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI