Reklam
Reklam
JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ HAVADAN HELİKOPTER DRON MOTORİZE...

JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ HAVADAN HELİKOPTER DRON MOTORİZE TRAFİK EKİBİ DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ YAPILDI

12 Nisan 2024 - 17:13

Akçakoca ve Kdz. Ereğli arasındaki yoğun trafiğin güvenliği için, Jandarma Trafik ekipleri kapsamlı bir denetim operasyonu gerçekleştirdi. Akkaya köyü civarında yer alan Akçakoca - Kdz. Ereğli karayolu üzerinde, yerden motorize ekiplerin yanı sıra havadan dron ve helikopter desteği ile trafik denetimleri yapıldı.

Trafik güvenliğini arttırmak ve olası trafik kazalarını önlemek amacıyla düzenlenen denetimlerde, araç sürücülerinin hız limitlerine uymaları, emniyet kemeri kullanmaları ve diğer trafik kurallarına riayet etmeleri konularında titiz bir kontrol yapıldı. Ayrıca, araçların teknik donanımları ve evraklarının da denetimi gerçekleştirildi.

Havadan dron ve helikopter desteği ile trafikteki akış hızı ve yoğunluğu detaylı bir şekilde incelendi. Bu sayede, trafik ihlallerinin yanı sıra kaçakçılık ve diğer suç unsurlarına karşı da etkin bir gözetim sağlandı. Jandarma ekipleri, denetimler sırasında sürücüleri trafik güvenliği konusunda bilgilendirerek, kazaların önlenmesinde farkındalığın artırılmasına katkıda bulundu.

 

Bu haber 522 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AKTAŞ KÖYÜ MUHTARI FATİH ÇAKIR KÖY HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.
AKTAŞ KÖYÜ MUHTARI FATİH ÇAKIR KÖY HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.
Göktepe Köyü Kocaoluk Ormaniçi Mesire alanında ve Sarma Deresi'nde de incelemelerde bulundular.
Göktepe Köyü Kocaoluk Ormaniçi Mesire alanında ve Sarma...