Reklam
Reklam
MİLLETVEKİLİ KEŞİR, AKÇAKOCA’DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE...

MİLLETVEKİLİ KEŞİR, AKÇAKOCA'DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU (VİDEO HABER)

AK Parti Düzce Milletvekili AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşi bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Akçakoca'ya geldi.

11 Haziran 2022 - 11:59 - Güncelleme: 11 Haziran 2022 - 12:30

 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca'da  incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

Sanayi sitesinde  Orhan Özdemir Aile Sağlık merkezini ziyaret eden Keşir, daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Vilayetler Konağını ziyaret etti.

Keşir,  yaptığı basın açıklamasında, Akçakoca ilçesinde yapılan yatırımları ve devam eden projeleri yerinde görmek için geldiğini söyledi.

Sağlık alanında ilçeye ciddi yatırımlar yapıldığını vurgulayan Keşir, " Pandemi döneminde istediğimiz ziyaretleri yapamadık. Son bir yıldır verilen görev nedeniyle Türkiye'de çok ciddi yoğunluğumuz oldu. Akçakoca yatırımları da takip etme, projeleri görmek istedik. Özellikle hastane, ilçe sağlık merkezi ve aile sağlığı merkezlerini bakmak görmek istedik. Şu anda hastanemize tomografi cihazı da geldi. Hastanenin acilinin genişletilmesi için çalışma yaptık ve genişlettik. Özellikle sağlık ve eğitim benim çok önemsediğim hizmetler. Akçakoca'da hastaneye aldığımız tomografi cihazı sayesinde bir tek hasta bile tomografi için Düzce'ye gitmiyor. Akçakoca hastaları bunlardan kurtardık. Günlük 10-15 hasta günlük tomografi çektirebiliyor. Akçakoca yaz turizmi fazla olduğu için sağlık yatırımlarını yaptık. Bu yatırımları yerinde görmek istedik. " dedi.

Keşir, ayrıca, Vilayetler birliği konağını ziyaret ederek, tarihi dokuyu yaşatmaya çalıştıklarını ifade ederken, AK Parti İlçe Başkanlığın da hasbihal için geldiğini sözlerine ekledi.

AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu'da, ziyaret nedeniyle ve Akçakoca'ya yaptığı yardımlar nedeniyle Ayşe Keşir'e teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından Keşir, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile sahilde yapılan mahmuzları gezdi.

 

 

 

 · 

 

 

 

 

 

Bu haber 1182 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...