Reklam
Reklam
Minik yüreklerden anlamlı yardım.

Minik yüreklerden anlamlı yardım.

31 Mart 2022 - 19:01

Düzce İl Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Kur'an kursu inşaatına bağışladı.

Düzce Müftülüğüne bağlı Zahid-ül Kevseri 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Düzce İl Müftülüğü koordinesinde yapımı devam eden Kültür Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi 4-6 yaş Kur’an Kursu inşaatında kullanılmak üzere İl Müftüsü Rüstem Can’a teslim ettiler.

Öğrencileri bu anlamlı ve örnek davranışlarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Rüstem Can, konuşmasında kurs öğreticilerine hitaben şu ifadelerde bulundu” Kıymetli hocalarım. Bu yavrularımız bizlere emanettir ve bizlerin geleceğidir. Mevlamızın bizlere tertemiz bıraktığı bu yavrularımızı İslam fıtratı üzere yetiştirme noktasında sizler, anneleri ve babalarıyla beraber öncülersiniz ve emanetçilersiniz. Mevlaya hamdolsun emanetlere de en güzel şekilde sahip çıktığınıza da şahidiz. Onlara Allah’ın kelamını ezberletiyorsunuz. İslam ahlakını, temel dini bilgileri ve değerleri onlara aktarmaya çalışıyor en güzel şekilde maddi-manevi olarak yavrularımızın eğitimine katkılar sağlıyorsunuz. Rabbim sizlerden razı olsun. Yüce Mevlam en güzel yerlerde ve binalarda en güzel imkanlarla onların eğitimlerine katkılar sunabilmemizi bizlere nasip eylesin.”

Ardından İl Müftüsü Can, bu örnek teşkil eden davranışlarından dolayı yaşları küçük fakat yürekleri kocaman miniklere, velilerine ve öğreticilerine teşekkür etti.

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

    Bu haber 510 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
    Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
    Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
    Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...