Reklam
Reklam
MİSAFİR ÇOCUKLAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDE

MİSAFİR ÇOCUKLAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDE

11 Mart 2023 - 18:15

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi tarafından afet bölgesinden gelen çocuklara yönelik bir dizi etkinlik düzenlendi. Kaldıkları KYK yurdundan otobüsler ile Çocuk Üniversitesine getirilen çocuklar, 8 ayrı etkinlik atölyesinde birbirinden renkli aktivitelerde bulundu.  

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Düzce Belediyesi ilk günden itibaren hem afet bölgesinde, hem de Düzce'de misafir edilen afetzedelerin yaralarını sarmak için tüm birimleri ile çalışıyor. Son olarak Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi tarafından KYK Yurtlarında misafir edilen ailelerin çocuklarına yönelik bir dizi etkinlik düzenlendi. KYK yurtlarından otobüsler ile Çocuk üniversitesine getirilen onlarca çocuk, atölyelerde boyama etkinliğinden robotik kodlamaya kadar bir dizi aktivitede bulundu.

 
7-14 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLAR KATILDI


Çocuk Üniversitesi sorumlusu Sevinç Carım 8 atölyede yapılan etkinlikler hakkında bilgi vererek; "Geçtiğimiz haftalarda kendilerini misafir edildikleri yerlerde ziyaret ederek kendilerine söz vermiştik. Bugün de 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımızı Çocuk Üniversitemize getirdik. 8 atölyemizde etkinlik yaptılar. Etkinliklerde yaptıkları ürünleri de kendilerine hediye ettik. Misafir çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

 

Tüm ifadeler:

2828

Bu haber 553 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLADI
DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLADI
Düzce Üniversitesi Acil ve Afet Yönetimi Önlisans Öğrencilerine Yönelik Temel İlk Yardım Eğitimi Düzenlendi.
Düzce Üniversitesi Acil ve Afet Yönetimi Önlisans Öğrencilerine...