Reklam
Reklam
MUSTAFA AÇIKALIN ORTAOKULU ARTIK "E-Twinning Okulu"...

MUSTAFA AÇIKALIN ORTAOKULU ARTIK "E-Twinning Okulu" ETİKETİ İLE ANILACAK

04 Mayıs 2023 - 17:02

Mustafa Açıkalın Ortaokulu, Akçakoca'yı başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Mustafa Açıkalın Ortaokulu, yine başarılı bir projeye imza attı. Okul öğrencilerinin ulusal ve uluslararası arenada spordaki başarılarına aşina olduğumuz Mustafa Açıkalın Ortaokulu, birbirinden önemli projeler ile de öğrencilerin geleceği için başarılı adımlar atmaya devam ediyor.

Yeni dönemde 3 başarılı proje yürüten Mustafa Açıkalın Ortaokulu, "E-Twinning Okulu" etiketi almaya hak kazandı.

Mustafa Açıkalın Ortaokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında "Kodlambaç, Success Stories, Okul Öncesi Hareket ve Oyun" isimli 3 ayrı e-Twinning projesi yürüttük. "Success Stories" projemizin Avrupa ortaklığının da bulunması sebebiyle "e-Twinning Okulu" olmaya hak kazandı.

Mustafa Açıkalın Ortaokulu, sadece yürütülen e-Twinning projeleri değil, okulun her eğitim öğretim yılı boyunca büyük bir özen ve titizlikle yürüttüğü akademik, sportif, kültürel, işbirlikçi, yeniliklere açık tüm etkinliklerimiz de göz önünde bulundurularak "E-Twinning Okulu" etiketi ile ödüllendirildi.

"e-Twinning" Nedir?

e-Twinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

e-Twinning Okulları;

* Avrupa düzeyinde e-Twinning için rol model olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan biri olurlar.

* Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler.

* Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilirler.

Mustafa Açıkalın Ortaokulu olarak hız kesmeden e-Twinning, Erasmus+, Tübitak gibi proje çalışmalarımıza devam ederken, bu ödül tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi gururlandırmış ve motive etmiştir.

Bu haber 13614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...