Reklam
Reklam
NEDİM İŞGÖREN’DEN SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLAMA

NEDİM İŞGÖREN'DEN SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLAMA

Akçakoca AESOB seçimleri öncesi bugün basın açıklaması yapan Başkan Adaylarından Nedim İşgören toplantıda rakibi Başkan Adayı Duygu Aydoğan'a yüklendi.

06 Ocak 2022 - 14:29

8 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurulda mevcut Başkan Nedim İşgören Kongrede toplam 921 delege oy kullanacak. Merakla beklenen kongre öncesi Başkan Adaylarından Nedim İşgören bugün Sabah Saatlerinde Akçakoca Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltılı basın açıklaması düzenledi. İşgören"e yönetiminde görev alan esnaflarla ve basın çalışanlarına bilgiler verdi.

İşgören " Dünyayı, ülkemizi ve ilimizi etkisi alına alan pandemi döneminde bütün esnaflarımızın ciddi şekilde maddi ve manevi kayıpları olmuştur. Sizlerin hizmetkârı olmayı onur kabul ederek bu kutsal göreve tekrar talibiz. Gücümüzü esnaflarımızdan alıp onların hak ve menfaatlerinin korunması için her türlü gücü kullanacağımızı, bu kutlu seçimde ifade etmek isteriz." dedi. İşgören zincir marketlerle ilgili sorular karşısında bu sorunun Hükümet sorunu olduğunu belirterek kendi ellerinden birşey gelemiyeceğini belirtti. Rakip adayın 5 senede odaya gelmediğini odanın işleyişini bilmediğini ama aday olarak karşılarına çıktığını belirtti.

Kendisinin son olarak seçime girdiği bundan sonrada genç arkadaşlara yönetimi devredeceğini belritti. 

Bu haber 7087 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM CAN'DAN BAŞKAN ALBAYRAK'A İADE-İ ZİYARET
KAYMAKAM CAN'DAN BAŞKAN ALBAYRAK'A İADE-İ ZİYARET
Kaymakam Can'dan Belediye Başkanına Ziyaret
Kaymakam Can'dan Belediye Başkanına Ziyaret