Reklam
Reklam
Nüfusmatik AKÇAKOCA’ da

Nüfusmatik AKÇAKOCA' da

26 Ekim 2022 - 17:38

Nüfusmatik AKÇAKOCA' da;

Hay atınızı kolaylaştıran içişleri Bakanlığı projelerinden biri olan Nüfusmatik 81 ilde hizmete sunulduktan sonra Akçakoca ilçesinde de Kaymakamlık binası içinde İlçe Nüfus Müdürlüğünde hizmete sunulmuştur.

Yerli, Milli, Güvenli Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce yürütülen hizmetlerin ' elektronik ortama aktarılması çalışmalarının yanında yaşanan pandemi ile birlikte gelişen 7l24 insansız hizmet sunum modeline uygun olarak bireysel nüfus hizmeti noktaları oluşturularak, Türk Mühendisler tarafindan ve yerli imkanlarla Nüfusmatikler geliştirildi.

Ayrıca T.C-Kimlik Kartının barındırdığı güvenlik unsurları,Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi altyapısı, parmak izi ve sertifika doğrulaması ve yapılan işlemlere ait 8 (sekiz) yıIa kadar saklanan log kayıtları ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün güvenlik konusundaki hassasiyetinin ürünüdür.

NÜFUSMATİKTE HANGİ İŞLEMLER YAPILABİLİYOR 

 Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı sahibi olan vatandaşlarımız Nüfusmatikte parmak İzi ile kimlik doğrulaması yaptıktan sonra; T.C Kimlik Kartı Şifre İşlemleri  e-imza yüklemesi . Adres Beyanı  kimlik kartına sürücü belgesi yükleme o Randevu işlemleri . 15 Yaş altı çocukların T.C Kimlik Kartı başvuru işlemleri  Barkodlu belge oluşturma Kimlik kartı başvurusu  Sürücü Belge başvurusu Bunlar gibi birçok yeni özellikleri ile birlikte hizmetinizde

Bu haber 10456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...