Reklam
Reklam
Öğrenciler İçin Girişimcilik Kampı’nın 4.sü Düzenlendi

Öğrenciler İçin Girişimcilik Kampı’nın 4.sü Düzenlendi

18 Mayıs 2023 - 17:48

Düzenlenen Girişimcilik Kampı ile geleceğin girişimcileri Üniversitemiz öğrencileri, iş hayatına atılmadan önce dikkat etmesi gereken noktalar hakkında, başarılı iş insanları ve alanında yetkin eğitmenler tarafından bilgilendirildi.

Karabük’te düzenlenen Girişimcilik Kampı’na; Atasayar Teknoloji, İnovasyon Teknoloji Erişim Derneği, Mind Up, Serbay Akademi, American Life, Düzce Belediyesi, Düzce Teknopark, Düzce Teknoloji Transfer Ofisi, Kapsül Kuluçka Merkezi destekleri ile Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu (DÜKAT) tarafından katkı sağlandı.

Mustafa Halit Karaarslan ile İş Modeli Eğitimi Gerçekleştirildi

İş modeli eğitiminde Mustafa Halit Karaarslan; müşterilerin profilini belirlemek, pazarı bölümlendirme şekilleri, markalar arası rekabet, finans, performans odaklı çalışmak ve markamız için fark yaratacak bir özelliği benimsemek hakkında bilgi verdi.

Serbay Akademi ile “İyi Bir Staj, İyi Bir Gelecek” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi

Serbay Akademi’den eğitimi gerçekleştiren Özkan Gözütok ile birlikte Ertuğrul Özkan, Görkem Özdemir ve Sümeyye Atasever de Girişimcilik Kampı’nı ziyaret etti.

Eğitimde; bölüme göre doğru stajı seçebilmek, özgeçmiş hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler, başvuru yapılan yeri tanımanın önemi anlatıldı. Konuşmasında, "Başarılı olmak istiyorsunuz; bu yüzden DÜKAT var, bu yüzden buradasınız." diyen Özkan, öğrenci topluluklarının önemine ve Girişimcilik Kampı'nın amacına da vurgu yapmış oldu.

Mind Up ile “Girişimcilik mi?” Adlı Eğitim Gerçekleştirildi

Mind Up Düzce Genel Kurucusu Oğuzhan Kendirli, kampın son eğitimini gerçekleştirdi. Eğitimde; meslek seçerken kendini tanımanın önemi, hayata dair beklentileri sıralamak, fikirlerimiz ve geleceğimiz için küçük notlar almak ve akış diyagramı çıkarmanın önemi üzerinde durdu.

Verimli eğitimlerle birlikte Safranbolu’yu gezme imkanı bulan öğrenciler, etkinlikten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, unutulmaz bir kamp süreci yaşadıklarını da belirttiler.

Ek küçük resmi

 

Ek küçük resmi

 

 

 

Bu haber 474 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...