Reklam
Reklam
SİYASETÇİ YAZAR İBRAHİM BİLGİN, 3. KİTABINI TANITTI

SİYASETÇİ YAZAR İBRAHİM BİLGİN, 3. KİTABINI TANITTI

11 Kasım 2023 - 13:36

Daha önce yayımlanmış iki kitabı bulunan, Akçakoca’nın siyaset, cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden İbrahim Bilgin’in yeni kitabı raflarda yerini aldı.

Yayımlanan “Oyun Büyük” ve “Küçük Şehrin Büyük Hikayesi” adlı  iki eseri ile  edebiyat dünyasına adını yazdıran İbrahim Bilgin, baskıdan çıkan 3. kitabı “Bir Oy’un Var“ın  tanıtımı için yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Dalyan Balık Lokantası’nda yapılan tanıtım toplantısında 3. kitabının piyasaya çıkmış olmasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bilgin, uzun siyaset hayatının kimi kesitlerinden derlediği edebi serinin 3. kitabı olan ‘Bir Oy’un Var” isimli hikaye kitabının tanıtımını yaparken ‘Siyasette siyah boya yoktur,  üstünü örtüp unutturamazsınız’ ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar bir çok alanda faaliyet gösterdiğini belirten yazar Bilgin, asıl mesleği olan mali müşavirliğin yanı sıra siyaseti eğitim ve sosyal projelerde yer almış olmasına karşın, son yıllarda başladığı  yazarlıktan aldığı hazzı hiç bir şeyden almadığını söyledi.

 

”Yazmaktan çok mutluyum. Bugün yazdıklarıma dair bazı kesimler farklı yorumlar çıkarmaya çalışacaklar, başka şeyler arayacaklar olsa da ben onlar için yazmadım. Gelecek nesiller için; gençler için yazdım” şeklinde konuşan yazar ve siyasetçi Bilgin, ”47 yıl aktif siyaset yaptım. Bu süreçte yaşadıklarımı, edindiğim tecrübeler ışığında kaleme aldım. Kitaplarım aracılığıyla siyaseti tanımanın ve ‘bir Oyun’ ne anlama geldiğini anlatmak istedim” dedi.

İbrahim Bilgin ayrıca, önsözünü DSP eski genel başkanı ve devlet bakanı olan deneyimli siyaset insanı Masum Türker’in yazdığı “Bir Oyun Var” adlı hikaye kitabını satın almak isteyenlerin kitabı Akçakoca’da Kaya Kırtasiye’de bulabileceklerini söyledi.

 

Bu haber 1567 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Futsal Müsabakaları Sona Erdi
Futsal Müsabakaları Sona Erdi