Reklam
Reklam
Aylık değerlendirme toplantısı Akçakoca’da yapıldı

Aylık değerlendirme toplantısı Akçakoca’da yapıldı

23 Ekim 2023 - 11:40

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'ün başkanlığında gerçekleşen 2023 yılı işletme müdürlükleri değerlendirme toplantısı Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü sosyal tesisinde gerçekleştirildi. 

Toplantıya Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcıları Yılmaz Yıldız, Halis Belen ve Kemal Yıldız ile Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdürlüğünün genel konuları ve ormancılık faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının verimli geçmesi temennisi ile yapılan faaliyetlere ait programların tasarruf tedbirleri kapsamında, ödenek aşımına mahal vermeden zamanında ve eksiksiz tamamlanması talimatını vererek toplantıyı başlattı. 

Toplantıya İşletme Müdürlerinin 2023 yılı program ve gerçekleşmelerinin ele alındığı sunumlarla devam edildi. İşletme Müdürleri 2023 yılı ilk 9 aylık programlarının gerçekleşme sonuçlarını içeren sunumlarında, bütçe hedef ve gerçekleşmelerinde varsa meydana gelen sapmalar ve nedenleri konu edildi. Daha sonra bir önceki toplantıda alınan toplantı kararlarının son durumları değerlendirildi. 

Programların aksatılmadan zamanında gerçekleştirilmesi için azami gayret gösterilmesini isteyen Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'ün kapanış konuşması ve başarı dileklerinin ardından toplantı sona erdi.​

 

 

Bu haber 1297 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu