Reklam
Reklam
“TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Düzce...

“TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Düzce Üniversitesi İki Ödül Birden Kazandı

25 Ekim 2022 - 11:07

Ek küçük resmi

Radyo ve televizyon yayıncılığı alanında sahip olduğu birikimi ve değerleri geleceğin iletişimcileri olan gençlerle paylaşmak amacıyla, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafından (TRT)  düzenlenen  “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Üniversitemiz, Haber Kategorisi’nde 1.lik ve 2.lik ödülünün sahibi olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

TRT Ankara Stüdyosu’nda gerçekleştirilen ödül törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Evren Günevi Uslu, Öğr. Gör. Murat Uslu, İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Duygu Özdemir Cömert, davetli misafirler ve öğrenciler katıldı.

TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın açılış konuşması ile başlayan programda, Sobacı; gençlerin kendilerini keşfetmesi ve üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla bu tür programları her zaman düzenleyeceklerinin altını çizdi. “İyi bir hikayenin, iyi bir tekniğin ve gerçeğin önünde hiç bir şeyin duramaz.” diyen Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, dünyanın görünene değil gerçeğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasından sonra program ödül töreni ile devam etti. Haber Kategorisi’nde Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Deniz Atlas ve Mustafa Kaan Çalkan “Flag Futbolda Kadın Eli” haberi ile 1.lik ödülünü alırken, yine aynı bölümden “Derin Sularda Ağır Mesai” haberi ile Onur Salık ve Elif Dilara Fidanoğlu 2.lik ödülünün sahibi oldu.

Öğrencilerin heyecanını paylaşmak ve onlara destek olmak amacıyla ödül törenine katılan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, “Üniversitemizi TRT gibi önemli bir kurumda başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederek, onların gelişmesine katkı sağlayan başta aileleri olmak üzere, akademisyen hocalarına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Ek küçük resmi

 

Ek küçük resmi

.docx

 

Bu haber 1130 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Fındıkta Görülen Hastalıklar ve Mücadele Yöntemleri konulu toplantı gerçekleştirildi
Fındıkta Görülen Hastalıklar ve Mücadele Yöntemleri konulu...
Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Özgün Yorumlama Kategorisinde Düzce Üniversitesi Öğrencileri Birinci Oldu
Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Özgün Yorumlama...