Reklam
Reklam
ZABITA VE JANDARMA’DAN ORTAK DENETİM

ZABITA VE JANDARMA’DAN ORTAK DENETİM

19 Eylül 2022 - 18:46

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile birlikte atık toplama aracı olarak kullanılan motorlu çekçeklere yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde el konulan araçlar trafikten men edildi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin ortaklaşa yaptığı denetimlerde gerek çevre kirliliğine yol açan gerekse de trafikte tehlikeye neden olan çekçekler durduruldu.

Jandarma ekipleri çekçeklerin lisanslarının bulunup bulunmadığını kontrol ederken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise atıkların bulunduğu araçları denetledi. Yapılan denetimlerde lisanssız olarak ve belirlenen saatler dışında atık topladığı tespit edilen araçlara el konuldu.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği noktasında denetimler gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Bugün motorlu çekçeklere yönelik ilkini gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizde, kural dışı atık toplayan taşıtların trafikten men ettik. Çekçeklere yönelik denetimlerimiz rutin olarak, belirleyeceğimiz bölgelerde devam edecek. Halkımızın huzur ve güveni için her zamanki gibi görevimizin başındayız” denildi.

Bu haber 27838 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...