Reklam
Reklam
AKÇAKOCA BELEDİYESİ’NDEN KADINA ŞİDDETE HAYIR ETKİNLİĞİ VE...

AKÇAKOCA BELEDİYESİ'NDEN KADINA ŞİDDETE HAYIR ETKİNLİĞİ VE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİ

26 Kasım 2022 - 11:39 - Güncelleme: 26 Kasım 2022 - 12:00

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Akçakoca Belediyesi tarafından bir dizi ziyaretler ve etkinlik gerçekleştirildi.

Akçakoca Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz tekstil fabrikalarına ziyarette bulundu ve  burada çalışan kadınlarla bir araya geldi. “Kadına El Kal – Ka – Maz !” sloganlı ve logolu  pastaları dağıttı.

Ziyaret ettiği tekstil atölyelerinde  mevcut çalışanların birçoğunun kadın olduğuna dikkat çeken Nursen Yanmaz, yaşamın her alanında mücadeleye ortak olan, ekmeğini kazanan ve mücadele veren kadınları  kutladı ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününe ziyaretleriyle dikkat çektiklerini ifade etti.

Akçakoca Belediyesi kadın personeliyle bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz’ınkatılımlarıyla  belediyenin fuaye salonunda  “Akçakoca Belediyesi’nden Kadına Şiddete Hayır Etkinliği” düzenlendi ve açılan fotoğraf sergi salonu ziyaret edildi.

 

 

Bu haber 489 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI