Reklam
Reklam
AKÇAKOCA SAADET PARTİSİ PAZARA İNDİ

AKÇAKOCA SAADET PARTİSİ PAZARA İNDİ

13 Haziran 2022 - 13:38

Saadet Partisi Akçakoca ilçe teşkilatı ve il başkan yardımcıları Dursun Sönmezoğlu ve Berat Albayrak, tarihi yöresel pazara ziyarette bulunarak, esnafın sorunlarını dinledi. 
Akçakoca’nın  el emeği göz nuru ürünlerini, Akçakoca’ya gelen ziyaretçilerin ve Akçakoca halkının istifadesine sunan yöresel pazar esnafı ekonomik pahalılıktan dert yandı. Pazarda satılan ürünlerin girdi maliyetlerinin her gün arttığını belirten esnaf, zararına bile satış yaptıklarını belirtti. 

Tur ve Organizasyonlar arttırılsın!!
Yöresel pazara daha çok Tur getirilmesini ve organizasyon yapılmasını talep eden Yöresel pazar esnafı, yetkililerin bu konuda biraz daha ilgi göstermesini talep etti.

Saadet Partisi Küçük esnafın yanındadır
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Saadet Partisi ilçe başkanı Özkan Atıcı; “Bu ekonomik  kriz gözlerimizin içine bakarak düzelmez, adı ekonomik paket ama açılınca,cips poşeti gibi hava çıkan  paketlerle düzelmez. Kimse kimseyi kandırmasın. Küçük esnaf can çekişiyor, acilen yeni bir yönetim anlayışı, yeni ve köklü bir ekonomik model, yeni bir oluşum gerekiyor. Ortak akılla el birliği ile bu ülkeyi daha derin bir krize girmeden kurtarmak gerekir. Çare; Üretim ekonomisi; Çare Saadettir.” dedi.

 

Bu haber 1005 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı gerçekleştirildi
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri Arasındaki Parkurda Rafting Etkinliği Düzenlendi
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve...