Reklam
Reklam
Baş Müfettiş Dr. Dursun Aygün Din Görevlileriyle buluştu.

Baş Müfettiş Dr. Dursun Aygün Din Görevlileriyle buluştu.

26 Ekim 2022 - 17:54

Düzce İl Müftülüğü, Konferans Salonunda İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik Din Görevlileri Buluşması programı düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Dr. Dursun Aygün ve Müfettiş Zekeriyya Toktaş’ın katılımıyla gerçekleşen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından programda din görevlilerine hitab eden Dr. Dursun Aygün, din görevlilerine “Görev Şuuru ve Esasları” konulu seminer gerçekleştirdi.

Konuşmasında “Bizlerin görevini, vazifesini etkin, verimli ve başarılı bir şekilde yerine getirebilmesi, gerçekten o görev konusunda bilinç ve şuura sahip olamasına bağlıdır. Bizler din görevlisinde olması gereken niteliklere, vasıflara sahip olduğumuzda Allah’ın izniyle gerçekten çok faydalı, çok daha hayırlı ve bereketli hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Çalışanlara görev bilinci ve şuurunu kazandıracak birtakım esas ve niteliklerinden bahseden Dr. Aygün “ Bizler yaptığımız görevin mahiyetini ve önemini çok iyi kavramalıyız. Başkanlığımıza aidiyet ve mensubiyetle bağlı, Allah’a ve İslam’a, hedef ve hizmet kitlemize, cemaatimize, çocuklara, gençlere, ailelere, ilgiye muhtaç kesimlere, devlete, teşkilatımıza, görev yerimize karşı sorumluluk bilincinde olmak zorundayız.” dedi.

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

    Bu haber 519 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
    Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
    Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
    Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...