Reklam
Reklam
Başkan Pazvant Girişimcilik Zirvesi programında ATSO Projesini...

Başkan Pazvant Girişimcilik Zirvesi programında ATSO Projesini anlattı.

25 Mayıs 2022 - 17:06

ATSO'sı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin desteklenmesi ve küresel girişimcilik vizyonunun geliştirilmesine yönelik faaliyetleri kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Girişimcilik Zirvesi programında yer aldı.
Başkan Pazvant, girişimciliğin küresel gelişimine yön veren fikir liderlerini, bölge sanayicileri ve öğrenciler ile bir araya getirerek girişimciliği desteklemek, başarı hikâyelerini yaymak ve ideal girişimcilik ekosistemini oluşturmak için işbirliklerine zemin hazırlamak amacıyla bu yılki temasında “Tarım Girişimciliği ve Yenilikçi Tarım Teknolojileri” olan “Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi” ‘ nin GTÜ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programında ATSO'sı tarafından oluşturularak destek almaya hak kazanan “Tarımsal Atıkları Değerlendiriyoruz, İstihdamı Artırıyoruz” konu başlıklı projeyi anlattı.

Bu haber 728 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...