Reklam
Reklam
Okan Yanmaz’ı ziyaret ettik

Okan Yanmaz'ı ziyaret ettik

25 Mayıs 2022 - 16:26

Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Akçakoca Şubesi Başkanı ve Yeni Akçakoca Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Denizgez Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yanmaz Cemiyet Başkanı Denizgez’den cemiyet olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alarak, istişarelerde bulundu.

DGC Akçakoca Şubesi Başkanı ve Yeni Akçakoca Haber Gazetsi imtiyaz sahibi Denizgez'den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Yanmaz, bölgeler arası kalkınma farklılıklarının giderilmesi noktasında Akçakoca Belediyesi olarak büyük bir çaba ortaya koyduklarını ve bu çalışmalarda Sivil Toplum Örgütleri ile sürekli istişarelerde bulunduklarının altını çizdi. Yerel medya ve Akçakoca üzerine Başkan Yanmaz ile istişarelerde bulunan Denizgez, yaptığı yatırımlarla Akçakoca'yı yeniden inşa eden Başkan Yanmaz 'a  hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti

Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz’' yatırım ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirten ya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Denizgez, “Geç kalınmış bir ziyaret oldu. Yaşadığımız Sel ve pandemi nedeniyle bu ziyaret bugüne nasip oldu. Belediyemizin yatırım ve hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı..

Bu haber 863 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...