Reklam
Reklam
BAŞKAN YANMAZ EKİPLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN YANMAZ EKİPLERİ YALNIZ BIRAKMADI

28 Haziran 2022 - 14:46

Valiliğinin Sel afeti öncesi tüm ilçelerde dikkatli olunması ve belediyelerin tüm tedbirleri alınması talimatının ardından  Belediye Başkanı Okan Yanmaz, olası sel afeti çalışmalarını sahaya inerek yerinde inceledi.

Dere yataklarında ve logarlarda biriken ağaç ve çalılıkları kepçe ile temizlettiren Başkan Yanmaz, çalışmalarda bizzat kendisi de iştirak ederek temizlik çalışmalarına katıldı.

Başkan Yanmaz,  yaptığı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeni ile taşkın yaşanmaması için dere yataklarını temizletme çalışmasının başlattığını söyledi.

Olası afet öncesi tedbir için yoğun çalışma başlattıklarını ifade eden Yanmaz," Valiliğimizin nezdinde AFAT ve Belediyeler olarak teyakkuz halindeyiz. Bu afatı Hafif atlatacağız diye umut ediyoruz. Bizde tedbiri elden bırakmamak için eldeki imkanlar çerçevesinde özellikle köprü altındaki ağaçların suyun akışını engellemesi ve gelen çakılları kepçelerimiz ile temizliyoruz. Bir karışlık su birikintisini almak bile büyük afetleri atlatmamıza sağlayabilir." dedi.

Zararları en aza indirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yanmaz,"Fazla da zarara uğramamak için elimizden geleni yapıyoruz. Fazla da yapacak bir şey yok. Doğal afetlere yapabilecek bir şey yok. Biz sadece Valilik, kaymakamlık ve belediyeler olarak tedbir alıyoruz. Her yerde çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz sahadalar. Biz sel öncesi hasarı en aza indirmek için çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Bu haber 719 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...