Reklam
Reklam
Düzce Valisi Cevdet Atay Rektör Sözbir’i Ziyaret Etti

Düzce Valisi Cevdet Atay Rektör Sözbir’i Ziyaret Etti

23 Ağustos 2022 - 16:44

Vali Cevdet Atay Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret ederek, yeni görevinin kendisine, Üniversiteye, Düzce’ye ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Düzce Valisi Cevdet Atay, şehrin ve ülkenin kalkınması için üniversitelerin önemine değinerek, Düzce Üniversitesi’nin öğrenci yetiştirmenin yanında ürettiği akademik bilgiyi de şehrimiz ve ülkemiz vatandaşlarının kullanımına sunduğunu ifade etti. Gelecekte yapılacak iş birlikleri, ortak proje ve etkinlikler hakkında da konuşan Vali Atay, öğrencilerin istek ve önerilerinde çözüm ortaklığı yapılacağının altını çizdi. Üniversitenin şehrimiz ve ülkemiz vatandaşlarına yol gösterdiğini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür eden Atay, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Gerçekleştirdiği ziyaret için Düzce Valisi Cevdet Atay’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Valisi Cevdet Atay’ın Üniversiteye karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. Düzce Üniversitesi’nin akademik bilginin yanında, vatandaşlar için de yaptığı çalışmaların devam edeceğini söyleyen Prof. Dr. Sözbir, ekip çalışmasının ve kurumlar arası iş birliklerinin başarıyı hızlandırdığını dile getirdi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 1036 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...
"Atıl Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi...