Reklam
Reklam
KUŞAKTAN KUŞAĞA AŞURE

KUŞAKTAN KUŞAĞA AŞURE

24 Ağustos 2022 - 11:02

Erdemliler derneği TC İçişleri bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen KUŞAKLAR BULUŞUYOR projesi kapsamında bir etkinliğe daha imza attı. Çilimli Pazar yerinde gerçekleştirilen KUŞAKTAN KUŞAĞA AŞURE isimli etkinlikle dedeler, torunları ile , babalar oğulları ile aşure dağıttı ve birlikte aşure yediler. Proje koordinatörü Hasan KARADAYI “Projemizin amaçlarından olan kuşakların birlikte etkinlikler, faaliyetler gerçekleştirmesi hususunda kadim bir gelenek olan Aşure dağıtımı iyi bir fırsat oldu. Ülkemizin kültürel yapısına benzeyen aşure tatlısı tüm içerdiği malzemelerin kendi renk, tat ve kokularını kaybetmeden birlikte yeni bir tat ortaya çıkardığını söyledi. Tıpkı ülkemizde yaşayan değişik ırk, mezhep, kültürel farklılıklara sahip insanların ülkemizin zenginliği olduğu gibi “dedi.

Toplumun tüm kesimleri tarafından katılım sağlanan etkinlik dernek merkezinde  kuşaklara dondurma ve çay ikramı ile sona erdi.

Ek küçük resmi

Resim önizlemesi

 

Bu haber 1116 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı gerçekleştirildi
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri Arasındaki Parkurda Rafting Etkinliği Düzenlendi
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve...