Reklam
Reklam
Meteoroloji’den sevindiren hava durumu Güneşli hava geliyor

Meteoroloji'den sevindiren hava durumu Güneşli hava geliyor

Meteoroloji'den sevindiren hava durumu tahmini geldi. Yurtta etkisini gösteren sağanak yağış ve soğuk hava yerini güneşli havaya bırakıyor.

20 Nisan 2022 - 11:53

Meteoroloji'den sevindiren hava durumu tahmini geldi. Tüm yurtta etkili olan sağanak yağış ve soğuk hava yurdun batısından başlayarak bugün itibaren yerini güneşli havaya bırakıyor.

BUGÜNKÜ HAVA DURUMU NASIL?

Bugün hava durumunun yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin edilirken sağanak yağışların Trakya, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Afyonkarahisar, Denizli, Isparta: Burdur, Konya'nın kuzey kesimleri, Mersin'in iç kesimleri ile Ş. Urfa çevrelerinde aralıklı olarak etkili olması bekleniyor.

TOZ TAŞINIMINA DİKKAT!

İç ve güney kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Hava sıcaklığının bugün yurdun batı kesimlerinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde bugün 3 ila 7 derece azalacağı tahmin edilirken yarından itibaren bahar havasının tüm yurtta etkili olması bekleniyor.

Meteorolojihava durumu tahminiHava durumu

Kaynak: Milli gazete
Bu haber 2835 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
Düzce’ de hacı adayları eğitim semineri düzenlendi
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”
“Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”