Reklam
Reklam
Üniversiteli gençler iftar sofrasında buluştu

Üniversiteli gençler iftar sofrasında buluştu

14 Nisan 2022 - 18:34

Düzce İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Düzce Şubesi himayesinde Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü koordinasyonunda Düzce Üniversitesine bağlı GSB Kız Öğrenci yurtlarında barınan üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar programına katılan gençlere hitap eden İl Müftüsü Rüstem Can, “Kıymetli gençler.! Duaların kabul edildiği, yüce mevlamızın iftar öncesinde kuluna rahmet nazarıyla baktığı bir andayız. Şu anda başta Anne ve Babanız olmak üzere Aziz Vatanımız için, Mehmetçiğimiz için, ümmeti Muhammed için, Yemen, Filistin, Arakan, Doğu Türkistan, Suriye, Irak ve zor durumda kalan bütün din kardeşlerimizi gönüllerimizden geçirerek dualarımızı yapalım. Yüce Mevlamız sizlere kendisinin razı olacağı her türlü güzel ameli, güzel bir geleceği nasip eylesin. Sizler bizim geleceğimiz ve ümidimizsiniz. Bu aziz vatan için en iyi şekilde kendinizi yetiştirmeniz bütün çabanızı ortaya koymanız bizlerin beklentisidir. Davetimize icabetinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Yüce Mevlamız her daim yar ve yardımcınız olsun!" dedi.

Programda İftar yemeğinden sonra GSB yurt öğrencisi Elif Nur Yalçın tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Ardından yurt öğrencilerince ilahi ve ezgi dinletisi gerçekleştirildi.

İftar programına İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık, GSB Kız Yurdu Müdireleri Aysun Arslan, Nihan Kırca, Nebahat Akdere, Nuray Gültekin, Yurt Eğitim Sorumluları Vaize Merve Safa Likoğlu ve Gülkibar Kızılcaoğlu, Din Hizmetleri Uzmanları, GSB Kız Öğrenci Yurtları Manevi Danışmanları Ayşe Çıtak, Tuba Hüner, Melek Dursun, Emel İnce, Kadriye Yanmış, İl Müftülüğü Gençlik koordinatörleri ile GSB kız yurtlarında barınan üniversitesi öğrencileri katıldı.

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

    Bu haber 618 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
    Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
    Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
    Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...