Reklam
Reklam
Ziraat Odası ve Muhtarlar faiş fiyat alan patozcular hakkında...

Ziraat Odası ve Muhtarlar faiş fiyat alan patozcular hakkında ilgili kurum ve kuruluşlara üreticiler adına şikayette bulunulacaktır.

23 Ağustos 2022 - 15:49

Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası hasat sezonu öncesinde Valiliğimizin ilgili kararına uygun olarak gezici tarım işçileri ve patoz saat ücretleri konusunda kararlar almış bu kararlar muhtarlar ve Ziraat Odası aracılığı ile çiftçilere duyurulmuştur.
Değişen yakıt ve girdi fiyatlarındaki artış dikkate alınarak belirlenen patoz saat ücreti 750 TL olarak revize edilmiştir. Buna rağmen patoz sahipleri tarafından üreticilerimizden daha fazla ücret talep edilmesi halinde çiftçilerimizin belirtilen ücretin üzerinde ücret talep eden patoz sahiplerinden yaptıkları ödemeye dair belge ve makbuz almaları durumunda taraflar arasında düzenlenen belgeyi veya makbuzu Ziraat Odamıza ve muhtarlarımıza ilettikleri taktirde faiş fiyat alan patozcular hakkında ilgili kurum ve kuruluşlara üreticilerimiz adına şikayette bulunulacaktır. Tarafların mağduriyet yaşamamaları için üreticilerimizin ve patoz makinesi sahiplerinin konuya duyarlılık göstermelerini önemle rica ederiz.

Bu haber 1957 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...