Reklam
Reklam
"Geleceğiniz için " diyoruz ki "Geleceğiniz Okul...

"Geleceğiniz için " diyoruz ki "Geleceğiniz Okul " biziz.

11 Ağustos 2022 - 11:58 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 12:04

Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu 2022 - 2023 eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Talip Kocaoğlu ; " Velilerimizin yoğun ilgisi ve öğretmenlerimizin gayretleriyle Akçakoca'nın en başarılı okullarından birisi olmuştur. "Geleceğiniz için " diyoruz ki "Geleceğiniz Okul " biziz.

İmam hatip ruhunun zengin kültürü ile birlikte titiz akademik çalışmaların, samimi dostlukların ve yenilikçi bir eğitim anlayışının egemen olduğu okulumuz dersler dışında sosyal,kültürel ve sportif pek çok alanda öğrencisinin yanındadır.

 Eğitimde gelişime ve değişime öncülük eden okulumuzda öğrencilerimizin her anını verimli bir şekilde geçirebilmesi için her türlü etkinlik alanlarımız bulunmaktadır. Öte yandan öğrencilerimize her türlü kaynaktan diledikleri zaman yararlanabilecekleri, zengin kaynak çeşitliliğine sahip, kapsamlı kütüphanemiz ile bilgi çeşitliliği sunuyoruz. Öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamaya çalışıyor; onları sık sık kitaplar, yazarlar ve fuarlar ile buluşturuyoruz. LGS' ye yönelik her türlü destekleyici faaliyeti titizlikle planlıyor, liseye giriş sınavında her yıl ilçe çapında güzel dereceler elde ediyoruz.

Okulumuzda Yabancı Dil  Ağırlıklı Kuranı Kerim ve İngilizce ağırlıklı sınıflarda ülkemizin her alanda ihtiyacı olan nitelikli bir nesil yetiştirme gayretindeyiz. Ahlâk bilgisine sahip olmakla ahlaka sahip olmanın aynı şey olmadığını çok kez gördük çevremizde.Hızlı bir tüketimin yaşandığı çağımızda çocuklarımıza mutlu ve güvenli bir ortam sunuyoruz.

Sevgili Öğrencilerim,

Yeni eğitim-öğretim yılına tüm birimlerimiz ve eğitim kadromuz ile hazırız. Sizleri de bu güzel imkânlardan yararlanmak ve Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu ailesine katılmak üzere okulumuza bekliyoruz."

Bu haber 1596 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...