Reklam
Reklam
Siyer-i Nebi Yarışması Akçakoca’da da yapıldı

Siyer-i Nebi Yarışması Akçakoca'da da yapıldı

12 Haziran 2022 - 16:46

Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı'nın her sene geleneksel olarak düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması, bu sene de lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

Anadolu Dençlik Derneği Siyeri Nebi yarışması Akçakocada gerçekleştirildi yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı sınavda öğrenciler ter döktü.

Anadolu Dençlik Derneğinin gerçekleştirdiği Siyeri Nebi yarışması sınavı Akçakoca İmam Hatip ortaokulunda gözetmenler eşliğinde gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür eden Anadolu gençlik derneği Akçakoca Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Necati Can; sonuçların 30 Haziran’a kadar açıklanacağını belirtti. Ayrıca katkılarından dolayı, İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Talip Kocaoğlu’nu da teşekkür eden başkan Can, dereceye giren öğrencilern ödüllendirileceğini belirtti.

Yarışma sonucunda Türkiye geneli ödülü lise düzeyinde; birinciye 3 bin TL ve kitap seti, ikinciye 2 bin TL ve kitap seti, üçüncüye bin 500 TL ve kitap seti, dördüncü ve beşinciye ise bin TL ve kitap seti olarak belirlendi. Ortaokul düzeyinde ise; birinciye 2 bin TL ve kitap seti, ikinciye bin 500 TL ve kitap seti, üçüncüye bin TL ve kitap seti, dördüncü ve beşinciye ise 750 TL ve kitap seti ödül verilecek. Yarışmaya katılan öğrencilerin en büyük ve paha biçilemez kazancı ise Peygamber Efendimiz’in hayatını daha iyi öğrenmek olacak.

Bu haber 876 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu